LYNX


De internationale online broker LYNX is er voor de actieve belegger die zelf wil handelen op de beurs. Een broker maakt het mogelijk om te handelen in financiële producten zoals aandelen, obligaties, valuta en grondstoffen. LYNX biedt een betrouwbaar en zeer compleet handelsplatform. Daarnaast helpt LYNX haar klanten met beleggen door onder andere een online kennisportaal en het geven van masterclasses.

Website

Raad de stand van de AEX

Tijdens deze mini-campagne kon iedereen kans maken op duizend euro cash door de stand van de AEX index te raden. Voor de landingspagina heb ik de front-end werkzaamheden gedaan. Het idee was om het formulier enigszins het uiterlijk van ‘LED display boards’ te geven omdat deze digitale borden veelal op de beurs te zien zijn.

De actie werd gepromoot op de website met ‘call to action’ afbeeldingen en op het online kennisportaal met een ‘popup overlay’. Maar ook op social media en in de nieuwsbrief mocht deze actie natuurlijk niet ontbreken.

Het doel van deze actie was het verkrijgen van veel nieuwe leads, ofwel het verkrijgen van nieuwe emailadressen voor de mailings.

Landingspagina

Kennisportaal pop-up overlay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget fringilla ipsum. Sed pharetra velit a auctor condimentum. Ut cursus, risus id efficitur pharetra, mi diam gravida enim, vel dictum tellus turpis pretium felis. In eget eros ac purus ornare commodo et vel augue. Donec sollicitudin gravida porta. Proin ante enim, dignissim et dictum venenatis, porta ac orci.

— Remco Bos, Graphic & interactive designer bij LYNX.